Societat 05/04/2013

Jeremy Irons tem que pares i fills utilitzin el matrimoni homosexual per evadir impostos

L'actor considera que les lleis contra l'incest no poden actuar perquè sense possibilitat de reproducció no és incest

Ara
1 min
Jeremy Irons

BarcelonaL'actor Jeremy Irons ha considerat en una entrevista concedida al 'Huffington Post' que el matrimoni homosexual obre "preguntes interessants" com, per exemple, si els pares es casaran amb els seus fills homes per tal d'evadir impostos. El guanyador de l'Oscar tem que els pares utilitzin el matrimoni per cedir-los propietats sense pagar res a l'estat.

Quan l'entrevistador li ha recordat les lleis que prohibeixen l'incest, Irons ha argumentat que només és incest si els involucrats es poden reproduir, que les relacions entre homes i fills d'una banda, i de mares i filles de l'altra, no són incest.

L'actor anglès considera que els defensors del matrimoni homosexual "només estan preocupats pel canvi de nom" i que "està preocupat per si això canvia el que és el matrimoni". Irons, que pretenia obrir un debat, també ha conclòs que viure amb algú, sigui "un marit o un gos, és genial".

Veurem si les preocupacions de l'actor de 'La missió' són compartides pel Senat francès i pel Tribunal Constitucional dels EUA, on ara debaten si s'aprova el matrimoni homosexual. Encara que tot fa pensar que no.

stats