ARA

A partir de diumenge, gratis, una revista amb els menús dels xefs més reconeguts

L'ARA regala les millors receptes de Nadal

"Ara ve Nadal, matarem el gall i a la tia Pepa li'n darem un tall". Sense un bon tiberi, no hi ha festa que valgui. L'ARA regala cada dia a partir de diumenge les millors receptes en una revista especial.


D'entrant, galantina de pintada lleugerament fumada amb vegetals i magrana. De primer, crema de patata i bacallà amb tòfona. De segon, pularda demi-deuil. I, de postres, Tatin de pera amb coulant de romaní. Un menú de primera per a aquestes festes de Nadal.

A partir d'aquest diumenge, l'ARA et regala les receptes dels millors cuiners catalans. Una revista de 16 pàgines de petit format -pràctica per tenir a la cuina- amb les fitxes dels menús més suculents. La promoció, que es fa conjuntament amb la revista Cuina, s'allargarà fins al divendres 24. La llarga llista de cuiners que han aportat les seves receptes nadalenques està encapçalada per Ferran Adrià (El Bulli), Santi Santamaria (Can Fabes), Carme Ruscalleda (Sant Pau) i els germans Roca (Celler de Can Roca). Tots ells tenen les tres estrelles Michelin, el màxim reconeixement de la prestigiosa guia francesa. I tots ells encapçalen justament les propostes gastronòmiques que els lectors de l'ARA podran llegir a la revista que el diari regalarà aquest diumenge.

Al llarg dels dies següents, els lectors podran anar tastant les propostes de la resta de xefs. Amb dues estrelles hi ha Fina Puigdevall, de Les Cols; Paco Pérez, del Miramar, i Ramon Freixa, del restaurant madrileny del mateix nom. El Miramar de Llançà i el Freixa de Madrid han guanyat la segona estrella aquest any. La resta de cuiners tenen una estrella Michelin.

Els autors de les receptes: cuiners amb estrella Michelin

-Ferran Adrià (El Bulli)
-Santi Santamaria (Can Fabes)
-Carme Ruscalleda (Sant Pau)
-Joan i Jordi Roca (Celler de Can Roca)
-Xavier Pellicer (Can Fabes)
-Fina Puigdevall (Les Cols)
-Nandu Jubany (Can Jubany)
-Carles Gaig (Gaig)
-Fermí Puig (Drolma)
-Carles Abellan (Comerç 24)
-Oriol Rovira (Els Casals)
-Jordi Vilà (Alkimia)
-Javier i Sergio Torres (Dos Cielos)
-Carles Tejedor (Via Veneto)
-Pere Arpa (Ca l’Arpa)
-Felip Llufriu (Moo)


Més continguts de