Societat 01/04/2012

Mor una dona en sortir de la via a la N-260 a Cabanelles

L'accident es va produir aquest dissabte al migdia i la víctima va ser evacuada a l'Hospital Trueta on ha mort aquesta matinada passada

Acn
1 min

BarcelonaUna dona ha mort com a conseqüència d'una sortida de via amb un cotxe aquest dissabte al migdia a la N-260 a Cabanelles (Alt Empordà), segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'accident es va produir cap a un quart d'una del migdia al quilòmetre 52,6 on per causes que es desconeixien, un cotxe va sortir de la via i com a conseqüència de l'accident la passatgera davantera del vehicle, Anna R. V. de 81 anys i veïna d'Olot, va quedar ferida de gravetat i va ser evacuada pel SEM a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort aquesta matinada passada. Per la seva banda, el conductor del vehicle va resultar ferit lleu i va ser traslladat al mateix hospital.

Com a conseqüència de l'accident es va donar pas alternatiu a la N-260 durant una hora. Fins aquest punt de l'accident s'hi van desplaçar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

stats