Societat
Societat 18/10/2011

Mor la dona tirotejada a Girona per la seva parella

El seu company, acusat d'haver-li disparat diversos trets, està pendent de passar a disposició judicial en les pròximes hores

Acn
1 min

GironaLa dona tirotejada la matinada de diumenge a dilluns a Girona ha mort a la UCI de l'Hospital Josep Trueta quan passaven cinc minuts d'un quart de quatre de la tarda, segons ha confirmat a l'ACN el centre sanitari. La víctima estava en estat molt greu, després que la seva parella, un empresari francès de 48 anys, li va disparar diversos trets -algunes fonts parlen de vuit-. L'home també ha rebut atenció mèdica al Trueta, custodiat per la policia, i posteriorment ha passat a dependències policials. En aquests moments encara hi és, pendent de passar a disposició judicial en les pròximes hores. Fins ara se l'acusava d'homicidi en grau de temptativa i, a partir d'ara, de delicte d'homicidi.

L'home va ser detingut poc després dels fets a la casa de luxe on ambdós convivien amb dos fills al barri residencial de Palau, a la capital gironina. El detingut, Bernard A., és un empresari francès de 48 anys. La víctima és de nacionalitat nigeriana i té 38 anys. Ambdós haurien comprat la casa fa uns cinc anys i, segons els veïns, no solien discutir. La notícia va sorprendre especialment els veïns que viuen a la casa del costat que afirmen que no sospitaven que una cosa així pogués passar.

stats