Societat 15/11/2012

El director general dels Mossos veu "involuntària" l'agressió dels antiavalots al menor de Tarragona, però admet que els cops a una altra noia "poden ser reprovables"

Manel Prat diu en declaracions a Catalunya Ràdio que l'agent va picar de "retruc" el cap del noi quan perseguia un integrant d'un piquet que havia "provocat aldarulls". Admet que hi ha altres accions que poden ser "reprovables"

Ara
1 min

BarcelonaEl director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, assegura, en relació amb el menor ferit per un antiavalot a Tarragona durant la jornada de vaga general d'aquest dimecres, que va ser un fet "involuntari". En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Prats ha recalcat que l'agent va colpejar de "retruc" el cap del noi quan perseguia un integrant d'un piquet que havia "provocat aldarulls".

Sí que ha admès, però, que hi ha altres accions que poden ser "reprovables", com "l'actuació" contra una noia davant d'una persiana, tal com es veu al mateix vídeo difós sobre l'agressió al menor. "S'ha d'estudiar", ha conclòs Prats.

Els Mossos d'Esquadra han obert un expedient informatiu per aclarir els fets.

stats