Set detinguts en un operatiu contra el tràfic de cocaïna i marihuana a Lleida

El dispositiu dels Mossos ha començat abans de les cinc de la matinada

Set persones han quedat detingudes aquest dimarts en un operatiu dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de cocaïna i marihuana a Lleida. Sis dels arrestos han sigut per tràfic de drogues i el setè per atemptat contra els agents de l'autoritat. Durant els escorcolls, els Mossos han fet diverses entrades en domicilis i han desmantellat almenys una plantació de marihuana, on han requisat tot el material necessari per poder-la mantenir, com ara florescents, ventiladors i màquines d'aire condicionat. Els agents han confiscat unes 1.800 plantes.

En els escorcolls també s'han trobat algunes armes. Sis dels detinguts, que passaran a disposició judicial aquest dijous, han sigut al barri de la Mariola i un altre al centre històric, al carrer Cavallers. A la Mariola també han intervingut tècnics d'Endesa, que han constatat que, per mantenir el cultiu de marihuana, havien punxat la llum.

El dispositiu dels Mossos ha començat abans de les cinc de la matinada amb la participació dels agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), del Grup Especial d'Intervenció (GEI), d'ordre públic i de seguretat ciutadana, a més de gossos i l'helicòpter. El cas està sota secret de sumari.

Més continguts de