Publicitat
Publicitat

Pierre Cardin: "Després de l'alimentació, el més important és la moda"

L'històric dissenyador francès és a Barcelona per clausurar, dissabte, la passarel·la 080 amb la presentació de la seva última col·lecció

El modista francès Pierre Cardin personalitza la història viva de la moda del segle XX. Als seus quasi 90 anys, el dissenyador demostra una energia i una força sorprenents i es troba a Barcelona per clausurar demà dissabte la passarel·la 080, on presentarà la seva última col·lecció. A més, oferirà una masterclass sobre moda als estudiants de les escoles de disseny de la ciutat.

Els organitzadors del 080 expliquen que va ser el mateix Cardin qui va demanar venir a aquesta passarel·la i que només va posar una condició: poder menjar un bon pa amb tomàquet. I és que el modista coneix molt bé la ciutat. "La primera vegada que vaig venir va ser el 1946 i sempre m'ha fascinat", ha explicat aquest divendres en una entrevista a l'ARA.

El dissenyador ha avançat que no té cap mena d'intenció de deixar de treballar. "La moda i el procés creatiu són la meva vida, la meva raó de viure, sense això em moriria", ha dit, i ha afegit que la moda és un aspecte fonamental de la societat perquè "marca el signe del temps". "És la que ens situa i ens emmarca", ha afegit. "Després de l'alimentació, el més important és la moda".

L'entrevista sencera amb Pierre Cardin estarà disponible demà a l'ARA.

L'

Més continguts de