Societat 17/03/2012

Presó per a l'autor de cinc estrebades amb violència a dones d'edat d'avançada de Sant Boi de Llobregat

La detenció del lladre va ser possible gràcies a la intervenció del fill d'una víctima que acabava de ser assaltada

Acn
1 min

Sant Boi de LlobregatUn jove de 21 anys i de nacionalitat albanesa ha ingressat a presó per cinc robatoris amb violència i intimidació a dones d'edat avançada de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), segons han informat aquest dissabte els Mossos d'Esquadra.

Totes les víctimes eren dones d'entre 55 i 80 anys, i l'assaltador els va robar joies amb el mateix 'modus operandi': una forta estrebada i utilitzant violència física per superar la seva resistència, motiu pel qual totes les dones assaltades presenten lesions diverses, algunes de consideració.

La detenció de l'individu, Mikel X., va ser possible gràcies a la intervenció del fill d'una dona que acabava de ser assaltada el passat 4 de març.

La víctima del furt va ser assaltada per l'esquena per un home poc abans d'arribar a casa del seu fill, al Barri Camps Blancs. La dona va notar com algú li va fer una forta estrebada a un collaret d'or i un braçalet que portava. La persona que l'havia assaltat va fugir corrents. Els forts crits de la víctima demanant auxili van alertar el seu fill, que de seguida va sortir corrent darrere de dues persones que, presumptament, havien assaltat la seva mare. Finalment, va poder aturar un dels autors i retenir-lo fins que va arribar una patrulla de la policia local i el va detenir.

Els Mossos d'Esquadra de Sant Boi de Llobregat van relacionar aquest fet amb quatre altres estrebades més que s'havien produït amb el mateix 'modus operandi' a la població.

El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Boi de Llobregat el 7 de març, que en va decretar l'ingrés a presó.

stats