Primera decisió del nou govern de Badalona: retirar la pancarta de suport als presos polítics

Albiol havia lamentat ahir en un tuit que Pastor encara no ho hagués fet

No fa ni 24 hores que el socialista Àlex Pastor és el nou alcalde de Badalona i el primer canvi ja és visible a la ciutat. Des d'ahir a la nit ja no penja del balcó de la Casa de la Vila la pancarta que reivindicava l'alliberament dels presos polítics. De fet, el líder del PP Xavier García Albiol ja havia deixat clar quan es negociava la moció de censura, que ahir va prosperar amb els vots del PP, el PSC i Cs, que una de les tres coses que hauria de fer el nou govern era retirar la pancarta. 

Albiol només va donar dues hores de marge al nou alcalde abans de fer el primer tuit denunciant que la pancarta continuava al mateix lloc. Finalment, aquesta nit s'ha retirat i el líder del PP ha fet un segon tuit per celebrar la decisió i deixar clar que ell ho havia exigit. 

L'exalcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha lamentat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el PSC hagi "caigut a la trampa d'Albiol" acceptant els seus vots per tirar endavant la moció de censura, i ha assegurat que el líder del PP tornarà a tenir protagonisme en el nou govern com, de fet, ha assegurat que ja va tenir-lo en el ple d'ahir.