SOCIETAT
Societat 27/10/2012

Rescatats a Sant Pere Pescador dos 'windsurfistes' que no podien tornar a terra pel fort vent

En aquesta zona de l'Empordà bufa fort la tramuntana i s'han registrat grans onades. Els joves han sigut localitzats amb símptomes d'hipotèrmia a 300 metres de la costa

Ara
1 min

BarcelonaUn noi i una noia que practicaven 'windsurf' a uns 300 metres de la costa han patit un ensurt a Sant Pere Pescador. Un ciutadà ha alertat aquest dissabte a la tarda que els dos joves no podien tornar a la sorra pel fort vent. Un vaixell de Salvament Marítim, del ministeri de Foment, i dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra han participat en l'operatiu de rescat. L'embarcació de Salvament Marítim ha localitzat els 'windsurfistes' a l'aigua, a l'altura del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Estaven en bon estat, tot i que patien símptomes d'hipotèrmia. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els ha atès. En aquesta zona de l'Empordà bufa fort la tramuntana i s'han registrat grans onades.

El telèfon d'emergències 112 havia atès fins a les 18.00 hores d'aquest dissabte 46 trucades per incidències causades pel fort vent. La meitat de les trucades han sigut realitzades des del Baix Camp. Protecció Civil de la Generalitat manté les alertes per fort vent i grans onades.

stats