Societat
Societat 25/11/2012

Tres detinguts per un robatori en una urbanització de Tarragona

La col·laboració veïnal ha estat clau per a l'èxit de la operació

Agències
1 min

TarragonaEls Mossos d'Esquadra van detenir entre els dies 22 i 23 de novembre tres persones acusades de cometre diferents robatoris en la urbanització 'Boscos' de Tarragona. La col·laboració veïnal ha estat important per a l'èxit de la operació, i s'està investigant la seva implicació en més d'una vintena de robatoris de similars característiques a la zona de Llevant.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada arran l'augment de robatoris a la zona de Llevant de Tarragona. La matinada del dia 22 una dotació policial va observar com una persona saltava la tanca perimetral d'un habitatge després que sonés una alarma emprenia la fugida juntament amb una altra individu que s'esperava dins d'un vehicle. La policia va poder aturar el vehicle en una rotonda de la urbanització i va detenir els seus dos ocupants.

La investigació, que continua oberta, haurà de determinar si als detinguts se'ls pot relacionar amb la vintena de robatoris de similars característiques que s'han produït durant les darreres setmanes a la zona. En tot els assalts, els autors robaven principalment dispositius electrònics de valor per vendre'ls després.

stats