Troben 20 cadàvers d'immigrants a prop de la costa de Melilla

Els van veure els passatgers d'un vaixell, que van donar l'avís. Tot apunta que van naufragar intentant arribar a Espanya en pastera

Les autoritats d'Espanya i del Marroc han rescatat una vintena de cadàvers d'immigrants, a quatre o cinc milles de la costa de Melilla. Els van veure els passatgers d'un vaixell, que van donar l'avís.

Totes les víctimes mortals, d'origen subsaharià, podrien haver naufragat en l'intent d'arribar a la costa en pastera durant els últims dies, en què s'havia decretat una alerta groga per fenomens costaners en aigües de Melilla. 

Segons fonts de la Delegació del govern a Melilla, van ser els passatgers del vaixell de la companyia Transmediterránea Sorolla, poc després de sortir del port de la ciutat autònoma en direcció a Almeria, a les tres de la tarda. El ferri va donar l'avís a Salvament Marítim, que va activar un protocol d'actuació en què va participar el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS). 

Un cop a la zona, la Guàrdia Civil va col·laborar amb les patrulleres marroquines, que es fan fer càrrec dels cossos, ja que eren en aigües de la seva competència.