Troben una parella d'ancians morts amb signes de violència al seu domicili a Sants-Montjuïc

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de sumari del cas

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home de 81 anys i una dona de 71, que eren matrimoni, que han estat trobats morts al carrer Tapioles, 47, al barri del Poble-sec de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc.

Segons ha informat el cos policial, sobre les 00.20 h d'aquest dissabte s'ha rebut un avís de la Guàrdia Urbana de Barcelona en què s'alertava que s'havia trobat el cos sense vida d'una parella, després que el servei de teleassistència fes diverses comprovacions al domicili, ja que el matrimoni no responia a l'aparell de comunicació que tenien assignat.

Tot i que la investigació està oberta, fonts pròximes al cas han apuntat a l'ACN que una de les hipòtesis que s'investiga és que l'home hauria mort la dona i després s'hauria suïcidat. Segons ha informat SER Catalunya, la dona tenia diversos cops de bat de beisbol al cap i l'home ha estat trobat mort al sofà presumptament a causa d'una ingestió de pastilles. No constaven denúncies per maltractament entre el matrimoni. 

La divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets i el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.