Societat 17/06/2016

Un motorista ferit greu en xocar amb un cotxe i sortir disparat contra un autobús

L'accident s'ha produït al centre de Barcelona, a la cruïlla entre Sepúlveda i Urgell

Enric Borràs
2 min
L'estat en què ha quedat l'autobús, al punt on ha impactat el motorista que ha sortit disparat en l'accident de la cruïlla entre Sepúlveda i Urgell

BarcelonaAccident greu i molt aparatós al centre de Barcelona. Un cotxe ha xocat amb una moto a la cruïlla entre els carrers Sepúlveda i Urgell i de resultes de l'impacte el motorista ha sortit disparat contra el cotxe i ha rebotat cap a l'Aerobús que hi havia aturat al costat, de manera que ha rebentat literalment amb el cos la finestra de l'autobús.

El motorista ha quedat estès a terra i conscient, com a mínim durant els primers moments, però la topada l'ha deixat ferit greu, amb pronòstic reservat segons les primeres impressions del personal sanitari desplaçat al lloc dels fets. Una ambulància se l'ha endut a l'hospital. La parella jove que anava al cotxe –un monovolum Opel– ha sortit il·lesa de la topada. La Guàrdia Urbana els ha pres declaració. Tampoc ha quedat ferit cap dels passatgers de l'autobús.

Estat en què ha quedat la moto en un accident entre Urgell i Sepúlveda

Un testimoni dels fets, Josep Sau, ha vist que pujava una ambulància amb la sirena en marxa pel carrer d'Urgell i que el motorista ha avançat el semàfor per deixar-la passar. És llavors quan el monovolum que venia pel carrer Sepúlveda ha envestit el motorista, que carregava un pot de pintura blanca. "He vist una explosió de pintura", ha explicat Sau. La pintura ha dibuixat el rastre de l'accident i mostra, al terra del carrer, com la força del xoc ha arrossegat la moto més de vint metres Sepúlveda enllà des del mig de la cruïlla.

Segons ha explicat el conductor de l'autobús a l'ARA, ell estava aturat just abans del semàfor perquè a pocs metres hi havia un altre autobús a la parada, i no volia bloquejar el pas de vianants. De sobte, ha sentit "un soroll molt fort" provinent "del cul del bus". "No he vist l'accident, només l'he sentit, i després he vist com la moto encara es desplaçava disparada, sense conductor, sobre la calçada, per l'impuls del cop".

Sau, que treballa a Mobles Núria, davant d'on hi ha hagut la topada, assegura que la cantonada entre els carrers Sepúlveda i Urgell és un punt negre on sovint hi ha accidents.

stats