Societat 06/08/2015

Una agressió amb un monopatí deixa un noi en coma

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra investiguen una agressió que diumenge a la matinada va deixar en coma un noi de 26 anys al Raval de Barcelona. La víctima va rebre un cop al cap amb un monopatí. L’agressió es va produir a la plaça Terenci Moix de Barcelona, molt a prop del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, un dels epicentres dels usuaris de monopatí a Barcelona.

El noi, que està hospitalitzat a l’Hospital del Mar de Barcelona, està en coma a causa del cop al cap, segons va explicar un amic de la víctima a Catalunya Ràdio. La investigació encara està en marxa i els agents recopilen testimonis. Segons les primeres investigacions, l’autor de l’agressió no anava sol.

L’amic de la víctima va explicar que hi havia un grup de joves jugant a bàsquet a la zona i que un altre grup s’hi va acostar i els va començar a increpar. La víctima va intercedir perquè deixessin d’increpar els nois que jugaven a bàsquet, quan un dels membres del grup li va donar un fort cop al cap amb un monopatí, que va fer que es desplomés. Llavors l’agressor i els seus acompanyants van fugir.

stats