Societat 07/09/2015

Antoni Vives (CDC) deixa la política

El fins ara regidor a l'Ajuntament de Barcelona anuncia que torna a l'activitat privada

Ara
1 min
El tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, durant la sessió extraordinària / CRISTINA CALDERER

BarcelonaEl qui va ser tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà durant el govern de Xavier Trias a Barcelona, Antoni Vives, ha anunciat aquest dilluns que deixa la política per tornar a l'activitat privada. Raimond Blasi, d'Unió, ocuparà a partir del proper plenari municipal el seu lloc al consistori. Segons ha explicat en una carta adreçada al grup municipal, Vives considera que ha arribat el moment de tornar al sector privat i vol dedicar-se a escriure.

"Vull guanyar-me la vida treballant en el món en el qual, de jove, ho vaig aprendre gairebé tot: el món de l'empresa. És el moment de fer valdre el dret del polític a tornar al món de l’activitat professional privada i al món del compromís cívic”, ha dit.

Vives ha assenyalat que seguirà "tan implicat en la política del país com fins ara". "He estat independentista tota la vida i ara, quan la majoria del país fa seus els nostres postulats, podré contribuir a aquest avenç des de la base”, ha remarcat.

Antoni Vives està vinculat al grup municipal de CiU des de l'any 2004. El maig del 2007 va ser escollit regidor de l'Ajuntament i el 2011 va ser nomenat tercer tinent d'alcalde. És economista i escriptor. Entre els anys 2001 i 2003 va ser el secretari de govern de la Generalitat.

És autor de diversos llibres d’assaig, i de les novel·les 'El somni de Farringdon Road', 'Les banderes de l’1 d’abril', i 'I demà, el paradís'.

stats