Societat 07/12/2011

Aquest Nadal, celebració 'low cost'

Les paneres de 9 euros, els sopars d'empresa en llocs econòmics i el pica-pica a l'oficina són algunes de les fórmules que han inventat les companyies per celebrar Nadal en temps de crisi

Thaïs Gutiérrez
1 min
Aquest Nadal, celebració 'low cost'

BarcelonaMoltes empreses, grans i petites, opten per no fer sopars de Nadal. José Luis Guerra, president de la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR), que calcula que la caiguda d'aquest tipus de celebracions respecte a l'any passat serà d'un 5%. El problema és que el 2010 ja van caure entre un 3% i un 5% respecte de l'any anterior.

Tot i això, el president de la FEHR destaca un fenomen positiu "Com que moltes companyies han deixat els treballadors sense el sopar de Nadal, ells s'estan organitzant pel seu compte, en llocs més econòmics, per fer la seva celebració particular". Una altra alternativa és comprar menjar preparat i fer un pica-pica a la mateixa oficina, que surt molt més econòmic.

Les tradicionals cistelles de Nadal també estan patint una retallada important. Els lots que tenen més sortida en aquest moment són els més econòmics: de 9, 11 i 12 euros. Per aquest preu, una empresa pot regalar un parell d'ampolles de vi, dues barres de torró, unes neules i uns mantecados.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats