Societat 03/11/2014

Els autocars turístics no podran parar a Via Laietana a partir de demà

La parada d'autobusos de la plaça Ramon Berenguer el Gran quedarà anul·lada

Efe
1 min

BarcelonaEls autocars turístics que circulin per Ciutat Vella deixaran de parar-se a Via Laietana a partir de d'aquest dimarts. La parada d'autobusos de la plaça Ramon Berenguer el Gran quedarà anul·lada i la parada de la plaça Antoni Maura quedarà restringida per a vehicles que només transportin persones amb mobilitat reduïda i escolars.

Segons ha informat aquest dilluns l'Ajuntament de Barcelona, la reestructuració de les parades servirà per optimitzar altres espais de la Zona Bus, crear-ne de nous per conservar el centre històric de Ciutat Vella i disminuir el trànsit turístic de la zona. La reordenació d'autocars a Ciutat Vella permetrà millorar el trànsit a peu dels carrers del districte i ajudarà a la descongestió de les zones més cèntriques.

La reestructuració inclou la millora de la connexió per a vianants amb Via Laietana i els carrers Sant Pere Més Alt, Sant Pere Més Baix i Comtal. Aquest canvi dels espais per als autocars turístics crearà nous itineraris i diversificarà els recorreguts que, segons ha afirmat l'Ajuntament, seran "més còmodes i segurs".

stats