Cauen uns llums de Nadal a l'avinguda Diagonal de Barcelona

L'incident no ha fet ferits ni danys materials a cap vehicle, però ha complicat la circulació

Uns llums de Nadal instal·lats a l'alçada del número 387 de l'Avinguda Diagonal, prop de la confluència amb Passeig de Gràcia, han caigut aquest dilluns al matí sense fer ferits. Segons han informat fonts de l'Ajuntament de Barcelona, els llums no han impactat contra cap vehicle.

Com a conseqüència de l'incident, que s'ha produït per causes que es desconeixen i que s'estan investigant, s'han hagut de tallar dos carrils de l'Avinguda Diagonal en sentit Llobregat. Aquest migdia el trànsit ja s'ha restablert i ja s'han retirat els llums, que es van encendre divendres passat donant així el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal.

La caiguda dels llums i el tall de trànsit ha coincidit amb l'inici de les obres al carrer Balmes, entre l'Avinguda Diagonal i la Plaça Molina, en uns treballs que modificaran la secció del carrer amb l'ampliació de les voreres fins als 4,60 metres d'amplada i la implantació de quatre carrils -dos de circulació, un reservat al transport públic i un carril multiús.