Societat 07/12/2019

La Fura dels Baus encén la primera Fira de Nadal del Port Vell

L'espai és presidit per un arbre de 31 metres i una nòria

Ara
1 min
La Fura dels Baus encén la primera Fira de Nadal del Port Vell

BarcelonaBarcelona estrena aquest any la Fra de Nadal al Port Vell i la companyia La Fura dels Baus ha sigut l'encarregada, aquest vespre, de presidir l'encesa oficial dels llums amb l'espectacle Esfera humana. L'element central ha sigut una estructura esfèrica formada per un cor de 42 acròbates de l'Institut del Teatre acompanyat per la veu de la solista Alba Fernández Cano. També s'han encès els llums que formen el perfil d'un pessebre enmig del mar i un arbre, de 31 metres d'alçada, que presideix la fira i que és el més gran de Catalunya segons el Port de Barcelona. L'espai també presenta com a atractius especials per al públic familiar un carrusel clàssic i una nòria amb vistes a tot el litoral, a més de les tradicionals casetes de fusta i una zona gastronòmica.

La inauguració, que s’havia de fer dijous passat, es va haver de posposar per les condicions meteorològiques. Finalment, la fira del Port Vell s'ha vestit de llarg avui. L’element de l'aigua ha fet acte de presència quan un llagut tripulat per quatre remers del Reial Club Marítim de Barcelona amb una ballarina a bord ha navegat fins al pessebre flotant, situat a la làmina d’aigua de davant de la rambla de Mar. La ballarina hi ha desembarcat i ha encès el naixement amb un ball artístic.

La fira s'estarà al Port Vell fins al 5 de gener i el Port calcula que, fins llavors, hi passaran al voltant d'un milió i mig de persones.

stats