Societat 31/03/2015

Barcelona sumarà 22.500 metres quadrats d'espais per a gossos

Cada districte tindrà un espai d'esbarjo de més de 700 metres per aquests animals

Europa Press
1 min
Cada districte tindrà una àrea d'esbarjo de 700 metres / PERE VIRGILI

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha iniciat la primera fase del pla de millora de les àrees d'esbarjo per a gossos, que preveu sumar 22.500 metres quadrats i que tots els districtes tinguin com a mínim una àrea de 700 metres quadrats. Segons ha informat aquest dimarts el consistori, la primera fase preveu ampliar 19 noves àrees existents i crear-ne 29 de noves. Per tant, es passarà de les 56 àrees actuals, a 80.

A més, tots els districtes disposaran d'un espai de més de 700 metres, i es passarà dels cinc actuals a Barcelona amb aquestes dimensions a 24. L'espai que més creixerà és el de l'Estació del Nord, que multiplicarà per tres el seu espai i arribarà als 3.000 metres quadrats, per convertir-se en el més gran de la ciutat.

La regidoria de Presidència i el Col·legi Oficial de Veterinària treballen conjuntament per definir com han de ser aquests espais, i s'ha acordat que estiguin envoltats per tanques de 1,8 metres per evitar fugides, que inclouran arbrat, un sistema de rec, cadires per a vianants i fonts d'almenys quinze metres d'alçada, entre d'altres aspectes.

stats