Societat 14/03/2014

Barcelona Mobile Open Space 2014

La segona edició d'aquesta conferència oberta té per objectiu abordar estratègies sobre el desenvolupament de dispositius mòbils

Ara
1 min
Barcelona Mobile Open Space 2014

BarcelonaL'Ateneu de Fabricació de les Corts acull, el proper dissabte 15 de març, el Barcelona Mobile Open Space 2014. Es tracta de la segona edició d'aquesta conferència oberta -la primera va ser el 2011-, que té per objectiu abordar estratègies sobre el desenvolupament de dispositius mòbils a Barcelona. Organitzada per l'empresa Agile-Barcelona, en col·laboració amb Catdroid, Catdotnet i l'Ajuntament de Barcelona, l'Open Space copntinua la tasca iniciada l'any 2011 per tal d'aconseguir generar entre els assistents un clima de cooperació i compartició d'experiències sobre metodologies àgils i desenvolupament mòbil.

Els assistents que s'inscriguin a la jornada -cal inscriure's prèviament a la web, i hi ha aforament limitat- podran ampliar els seus coneixements sobre el desenvolupament mòbil, conèixer tendències del mercat actual, intercanviar experiències i conèixer persones amb interessos similars als seus, així com aprendre metodologies àgils de desenvolupament de software i gestió de projectes i fer networking.

Conferència oberta i flexible

El format conegut com a Open Space consisteix en una conferència oberta, sense agenda prefixada atès que aquesta es genera i es defineix entre tots els assistents a l'esdeveniment. Qualsevol persona pot proposar una sessió, tant si és d'un tema que domina com d'un tema sobre el qual li agradaria aprendre més, de manera independent al format que tingui la proposta (una sessió tècnica, de debat, lliçó magistral...).

stats