Successos
Societat Barcelona 30/10/2022

Investiguen l'agressió amb arma blanca a una dona al barri de Gràcia de Barcelona

Els Mossos busquen l'autor de les ganivetades i la víctima ha sigut traslladada a l'hospital

ARA
1 min
Les ambulàncies desplaçades per atendre la víctima de l'agressió

BarcelonaUn home ha atacat amb un ganivet una noia al carrer Vic, al barri de Gràcia de Barcelona. Els fets han passat cap a les tres del migdia d'aquest diumenge i la víctima ha hagut de ser traslladada a l'hospital. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre els fets i busquen el responsable de l'apunyalament.

Els crits de la noia al veure's sorpresa per l'agressor han alertat els veïns de la zona, que han explicat a l'ARA que l'home l'ha atacat diverses vegades amb un ganivet de cuina que ha deixat a terra abans de fugir corrent. L'agressor podria ser la parella de la víctima, segons alguns dels testimonis. Fonts policials només confirmen, de moment, que víctima i agressor es coneixien.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. Segons la periodista Anna Punsí, la víctima, que té 33 anys i és de nacionalitat ucraïnesa, ha sigut traslladada a l'Hospital Clínic en estat greu.

Aquesta matinada hi ha hagut un altre apunyalament a Barcelona. Ha sigut a l'avinguda Paral·lel, just davant de la discoteca Brisas, i ha suposat la mort d'un jove.

stats