Successos

Una boda gitana acaba en tragèdia a Madrid

Un home que havia estat expulsat del convit atropella la multitud i provoca quatre morts

ARA
2 min
El cotxe implicat en l’atropellament mortal a Madrid.

BarcelonaUn casament dissabte en un restaurant de Torrejón de Ardoz (Madrid) va acabar en tragèdia després que diverses persones irrompessin en la celebració, provoquessin una baralla i finalment un cotxe atropellés una desena de persones, quatre de les quals van morir. Segons l’agència Efe, ja havien passat de les 2 de la matinada quan dues famílies d’ètnia gitana que celebraven un casament al restaurant El Rancho es van veure sorpreses per la presència d'un home acompanyat pels seus dos fills adolescents que si bé havia estat convidat a la cerimònia eclesiàstica, no ho estava al convit de bodes perquè la família del nuvi acusava un nebot de l'home d'haver volgut mantenir una relació amb la núvia.

Els familiars del nuvi van fer fora el grup però aquest es va esperar a fora dins del cotxe i, quan la gent va sortir, va posar en marxa el vehicle i va envestir la multitud. A causa de l’atropellament van morir una dona de 66 anys i tres homes de 68, 37 i 17, tots espanyols.

El cotxe es va escapar del lloc dels fets i unes hores després agents de la Guàrdia Civil el van trobar abandonat a Seseña (Toledo), sense para-xocs i amb destrosses evidents. Els tres ocupants van fugir quan van veure que la policia els seguia la pista, però finalment els agents van poder detenir un home de 35 anys d’origen portuguès i els seus fills de 16 i 17 anys. Al cotxe hi van trobar 5.000 euros, que segons les primeres informacions serien els diners que els convidats dipositen per als nuvis.

Ferits greus

A banda de les quatre víctimes mortals, una desena de persones van quedar ferides, algunes en estat greu: hi ha una dona de 31 anys intubada amb un traumatisme cranioencefàlic sever, un home de 50 amb una factura oberta a la cama, un home de 43 anys amb traumatisme al cap i fractura a la cama i una dona de 30 anys amb fractura de pelvis. També hi ha dos ferits moderats: un home de 21 anys amb fractura de turmell i un home de 50 anys amb un traumatisme lleu i fractura de turmell. Els serveis d’emergència també van atendre ferits lleus, com ara un home de 20 anys amb una fractura oberta i una noia de 17 anys que va ser donada d’alta al mateix moment. Els equips d’emergències van enviar 22 dotacions al restaurant, incloent-hi una psicòloga que va haver d’atendre diverses crisis d’ansietat entre els familiars.

stats