Boda a l'hospital: una parella de Deltebre es casa minuts abans de ser intubats per covid

Un jutge vestit amb EPI va oficialitzar l'acte i alguns metges van fer de testimonis

ARA
1 min
Pla general de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

¿És possible viure un moment bonic enmig d'una unitat de cures intensives i en plena pandèmia? Per a una parella de Deltebre, de 58 i 54 anys, sí. Tots dos van ingressar la setmana passada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en estat greu a conseqüència de les complicacions de covid-19 i, quan van ser traslladats a l'UCI, van demanar per casar-se.

Segons ha publicat el Diari de Tarragona, la parella, que té fills en comú, ja havia iniciat els tràmits per casar-se però encara no havia pogut celebrar la boda. Veient la gravetat de la situació, el personal de l'hospital va decidir tirar endavant l'enllaç abans de sedar-los i intubar-los.

Van fer cridar un jutge, un secretari judicial i un forense per oficialitzar els tràmits i, vestits amb equips de protecció individual (EPI), van entrar en un box de l'UCI amb alguns metges, que van fer de testimonis. Segons el Diari de Tarragona, les infermeres, el personal sanitari i els ingressats a l'UCI que no estaven sedats van començar a aplaudir una vegada formalitzada la unió de la parella. Minuts després, van ser sedats.

El centre hospitalari no n'ha donat més dades per respectar la intimitat de la parella, que continua sedada. L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha desitjat que es recuperin aviat i que "puguin gaudir d'una llarga felicitat".

stats