Societat 29/07/2015

Estudien els ajuts econòmics d'un bordell a la caserna de la Guàrdia Civil de Tudela

El bordell va pagar les despeses de la festa de la verge del Pilar

Efe
1 min

TudelaLa Comandància de la Guàrdia Civil a Navarra ha ordenat que "cessin immediatament" les ajudes econòmiques d'un club de cites a activitats de la caserna de Tudela, segons han afirmat a EFE fonts de l'institut armat.

L'Observatori Contra la Corrupció (OCC) ha informat avui que ha presentat una denúncia a la Secretaria d'Estat de Seguretat en la qual assegura que un club de contactes ha sufragat les despeses de la celebració de la festivitat de la patrona de la Guàrdia Civil, la Verge del Pilar, a la caserna de Tudela.

En la denúncia, l'OCC assenyala que, a més, el propietari d'aquest club de contactes, ubicat al Polígon Industrial Les Llaurades de Tudela, "professa amistat" amb el comandant de la companyia de la Guàrdia Civil.

Les esmentades fonts han assenyalat que ahir, quan es va tenir coneixement del fet denunciat, es va obrir una investigació interna per determinar "si fruit d'aquestes pràctiques s'havia produït algun tipus d'il·legalitat o tracte de favor amb l'empresari al·ludit, extrem que es va donar per descartat". "Tot i això -han afegit les mateixes fonts- s'ha ordenat que aquestes pràctiques cessin immediatament en considerar inadequades des del punt de vista ètic".

stats