Un nou bus connecta Barcelona amb Tolosa, París i Londres des d'un euro

L'operador Megabus.com argumenta que pot oferir aquests preus perquè els seus autocars "són més grans que els habituals"

L'operador Megabus.com ha engegat una línia regular de baix cost que connecta Barcelona amb Tolosa, París i Londres en autobús des d'un euro més 50 cèntims de gestió per al 10% dels passatgers de cada vehicle. La resta del passatge ha de pagar tarifes que varien en funció de la demanda, però normalment se situen per sota de la mitjana d'altres operadors i mitjans de transport, han explicat els seus impulsors. Aquests argumenten que poden oferir preus competitius perquè els seus autocars "són més grans que la mitjana", amb 72 places davant les 50 habituals.

Els autocars disposen de connexió wi-fi a internet i la nova ruta amb Barcelona ofereix un servei diari en cada direcció, amb cinc hores i mitja de trajecte fins a Tolosa, 14 hores fins a París i 27 fins a Londres, incloent parada i descans a París i un viatge en transbordador.

Ara, ha decidit començar a operar a Barcelona --des de l'Estació del Nord-- perquè la ruta Barcelona-París "és una de les majors demandades i té un gran potencial de desenvolupament". L'empresa argumenta que la capital catalana és un destí turístic atractiu i reconegut a escala internacional, i per la connexió entre les universitats de Barcelona i Tolosa.

Més continguts de