SUCCESSOS
Societat 03/09/2015

Caos a la plaça Catalunya de Barcelona per un enfrontament entre Guàrdia Urbana i manters

Quatre guàrdies urbans i una dona, ferits per pedres llançades per manters

Pau Cortés
1 min

BarcelonaUna operació contra el 'top manta' a la plaça Catalunya de Barcelona ha acabat amb un enfrontament entre manters i Guàrdia Urbana. L'operació, que s'ha saldat sense cap detingut, ha començat cap a les quatre de la tarda d'aquest dijous.

Segons el cos, els incidents han començat quan uns agents han demanat a una persona, que presumptament estava realitzant venda ambulant, que s’identifiqués. En veure-ho, un grup de venedors ambulants ha reaccionat baixant a la via del metro de la Línia 3 –que ha estat aturada durant uns deu minuts— per a abastir-se de pedres que després han fet servir contra els agents. Quatre policies i una vianant han resultat ferits. Els agents han patit ferides lleus i la vianant, una dona gran, ha estat traslladada amb una contusió al cap a un centre sanitari.

L'incident ha obligat a tallar la circulació de la Rambla i a desallotjar el carrer, on s'han aplegat molts curiosos. També s'ha tallat la circulació per Pelai.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències per posar en coneixement aquests fets a l’autoritat judicial i per a la corresponent identificació de les persones involucrades.

stats