Societat 27/09/2019

Cap de setmana amb alteracions de trànsit a Barcelona per la Cursa de la Mercè

La prova començarà a les nou del matí de diumenge i té un recorregut de deu quilòmetres

Ara
2 min
Cursa de la Mercè

BarcelonaTot i que la programació de les Festes de la Mercè va acabar amb la celebració del Piromusical, a la pràctica serà la cursa oficial de la festa la que tanqui els actes aquest diumenge. Els més de 12.000 participants previstos comptaran amb una llebre molt particular, el popular corredor veterà Isidre Ferrer, de 84 anys. Serà la llebre més veterana en una carrera popular disputada a Espanya. La prova té un recorregut de deu quilòmetres, que és idèntic al de l'any passat, i comportarà alteracions de trànsit i aparcament durant el cap de setmana. La cursa comença i acaba a l'avinguda Maria Cristina i passa per la plaça Espanya, el Paral·lel, el carrer Calàbria, la Gran Via, el passeig de Sant Joan, el passeig Lluís Companys, les rondes Sant Pere, Universitat i Sant Antoni i els carrers Sepúlveda i Viladomat. Totes aquestes vies estaran tallades mentre duri la prova esportiva.

Cap de setmana amb alteracions de trànsit a Barcelona per la cursa de la Mercè

Les restriccions d'estacionament en determinats punts de la ciutat, però, començaran ja aquest vespre. Entre les 20 h d'aquest divendres i fins a les 15 h de diumenge no es podrà aparcar –ni cotxes, ni motos– a l'avinguda Reina Maria Cristina i, a partir de les sis del matí, la prohibició es farà extensiva a l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia. Des de dissabte al migdia també quedarà prohibit estacionar en vies com Buenaventura Muñoz (als dos costats), de passeig Lluís Companys a Roger de Flor o al xamfrà mar-Besòs de Sepúlveda amb Viladomat. Diumenge, partir de les sis del matí, tampoc no es podrà estacionar a Viladomat entre Parlament i Marquès de Campo Sagrado (costat Llobregat).

Cap de setmana amb alteracions de trànsit a Barcelona per la cursa de la Mercè

La Cursa de la Mercè tindrà, a més, un recorregut adaptat, de dos quilòmetres, que sortirà de la confluència de Sepúlveda amb Borrell i també acabarà a l'avinguda Reina Maria Cristina.

Afectacions al bus

Amb motiu de la celebració de la 41a edició de la Cursa de la Mercè, també quedarà afectats el recorregut de 33 línies d'autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Són les següents: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 45, 46, 47, 52, 54, 55, 59, 62, 63, 65, 67, 79, 120, 121 i 150 i les línies del Barcelona Bus Turístic.

stats