Societat 19/02/2013

L'escàndol de la carn de cavall arriba als supermercats espanyols

Nestlé retira dels supermercats dues pastes fresques comercialitzades per la marca Buitoni

Ara
1 min

BarcelonaL'escàndol de la carn de cavall ha arribat ja a les botigues de l'estat espanyol. La companyia Nestlé ha retirat dels supermercats espanyols dos productes de pasta fresca després de comprovar que contenien restes de carn de cavall. Els dos productes, comercialitzats a l'estat espanyol i a Itàlia, són de la marca Buitoni. Es tracta de raviolis de carn i tortel·linis de carn, dos productes refrigerats.

La multinacional suïssa és l'última de les grans empreses de l'alimentació que s'han vist esquitxades per l'escàndol de la carn de cavall en productes que suposadament haurien de ser de bou o vedella. En el cas dels raviolis i els tortel·linis comercialitzats per la marca Buitoni, els productes són a la venda als supermercats italians i espanyols. Tots dos ja han estat retirats de les botigues, segons informa la mateixa multinacional en un comunicat.

Els dos productes de Buitoni estaven elaborats amb carn procedent d'una empresa alemanya, H.J. Schypke, que seria subministradora de JBS Toledo.

stats