Societat 18/07/2017

Colau instal·la llits als carrers contra el turisme il·legal

L'Ajuntament de Barcelona engega una nova campanya per informar sobre els allotjaments turístics sense llicència

Ara
1 min
Punt d'informació en forma de llit a la plaça de la Catedral

BarcelonaBarcelona instal·larà punts d'informació en forma de llits als principals carrers de la ciutat per combatre els allotjaments turístics il·legals. L'acció s'emmarca en una campanya de comunicació per conscienciar els ciutadans i els visitants, després que el primer semestre de 2017 s'hagin dictat 1.068 ordres de cessament d'activitats d'ús turístic, una xifra que iguala el nombre d'ordres emeses durant tot el 2016 i que dobla les del 2015.

La instal·lació de l'habitació que recrea un allotjament il·legal es podrà veure a la plaça de la Catedral, la platja de la Barceloneta i a l'entorn de la Sagrada Família els dies 18, 19 i 20 juliol.

Dins la mateixa campanya, el consistori ha implementat la pàgina web que dona informació i permet denunciar els habitatges turístics (HUT), afegint-hi el domini web www.fairtourism.barcelona, que recull el 'hashtag' de la campanya: #fairtourismBCN.

La nova campanya es difondrà a les xarxes socials, amb cartelleria a la via pública i també a través de diverses plataformes web que els turistes fan servir per informar-se o contractar viatges a Barcelona des de les ciutats d'origen. Els missatges es difondran en català, castellà, anglès i francès.

stats