Societat 22/03/2019

Colau força la votació al ple sobre la Capella de la Misericòrdia per a divendres vinent

L'alcaldessa de Barcelona considera que el Macba "té altres alternatives d'ampliació"

Efe
1 min
Veïns del Raval ocupen la capella de la Misericòrdia per reclamar el CAP

BarcelonaL'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha decidit forçar la votació al ple de divendres que ve, dia 29, sobre la ubicació del nou CAP del Raval a la Capella de la Misericòrdia. Així ho ha anunciat aquest divendres en un tuit que ha publicat al seu compte, en el qual també considera que el Macba "té altres alternatives d'ampliació", a més de la Capella de la Misericòrdia. L'alcaldessa també ha instat els grups municipals a "deixar de banda l'electoralisme" i "pensar en la ciutat".

Des d'ahir, un grup de veïns i veïnes del barri del Raval ocupa la Capella per reivindicar la necessitat que es destini al nou CAP del Raval.

En una votació celebrada el passat 19 de març a la comissió d'economia de l'Ajuntament, els grups del PDECat, Ciutadans, el PSC, el PP i el regidor no adscrit Joanjo Puigcorbé van votar en contra que finalitzés la concessió de la Capella de la Misericòrdia al Macba.

D'aquesta manera s'obviava la reivindicació d'entitats veïnals i del CatSalut, que aposten perquè la Capella es destini a un nou centre d'atenció primària per al Raval, donada la precària situació de l'actual infraestructura sanitària.

stats