Societat 13/10/2013

Concert solidari per a la inclusió de les persones amb autisme

'Road to Chicago 2013' té per objectiu ajudar l'Associació Aprenem, i tindrà lloc a la Sala Bikini el dia 17 d'octubre

Ara
1 min
L'Albert Navarro amb els seus dos fills, en Pau i en Jaume

Barcelona'Road to Chicago 2013'. Aquest és el títol del concert solidari que tindrà lloc el dijous 17 d'octubre a la Sala Bikini, i que té per objectiu ajudar a l'Associació Aprenem per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l'Espectre Autista.

De manera altruista, l'actor i monologuista -entre d'altres- Txabi Franquesa serà l'encarregat de presentar la vetllada, que comptarà amb les actuaciosn de Guillem Riera, Rumba Sin Rumbo i Malaguitarra.

'Road to Chicago 2013' és una iniciativa de l'Albert Navarro, pare de dos nens amb diferents graus d'autisme: en Pau i en Jaume. L'Albert ha decidit córrer a la Marató de Chicago per ells i per tots els infants que tenen autisme.

Amb els diners que es recaptin al concert, la intenció és ajudar a l'Associació Aprenem perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent.

L'Associació neix l'any 2006 per iniciativa d'un grup de famílies amb l'objectiu de defensar els drets dels seus fills a rebre una atenció adequada a la seva especificitat.

stats