Societat 24/05/2014

El conductor d'un camió frigorífic, detingut per atropellar mortalment un ciclista i fugir

Els Mossos han trobat el vehicle fugitiu en un taller mecànic i han localitzat el veí de Piera que el portava

Acn
1 min

Les Franqueses del VallèsEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a les quatre de la tarda el conductor de vehicle que ahir va atropellar mortalment un ciclista de 34 anys a les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). L'arrestat és un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Piera, i se l'ha imputat pels presumptes delictes d'homicidi imprudent i omissió del deure de socors.

Els fets es van produir aquest divendres a les sis de la tarda, quan el camió frigorífic que conduïa el detingut va atropellar el ciclista, que circulava per la C-352 en sentit Canovelles. El conductor va fugir, però la col·laboració dels testimonis ha permès localitzar-lo i detenir-lo.

Gràcies a uns testimonis que van alertar els serveis d'emergència, la policia tenia la descripció del conductor implicat.

Durant aquest dissabte, els Mossos han buscat el camió frigorífic i l'han trobat en un taller mecànic. Els agents portaven peces del camió recollides ahir al lloc de l'atropellament i han comprovat que coincidien amb el vehicle localitzat i amb els danys que tenia a la carrosseria. Per tant, han identificat i detingut el conductor.

stats