Societat 07/03/2016

Confessa un tercer pederasta dels Maristes: "Era com un joc de nens"

Una de les víctimes grava la confessió i la difon a través d''El Periódico'

Ara
2 min
Porta de la seu de l’escola Maristes Sants-Les Corts, a la cantonada dels carrers Antoni de Capmany i Finlàndia

Barcelona"Era com un joc de nens. Com si fos de nen a nen". És una de les explicacions que dóna A.F., exprofessor dels Maristes Sants-Les Corts, quan J. el seu interlocutor li pregunta en una conversa enregistrada i difosa per 'El Periódico' per què va abusar d'ell quan era un nen. És el tercer cas de pederasta confés dels Maristes.

En aquest cas, la víctima, que ara té 42 anys, arranca la confessió al docent quan l'interpel·la per demanar-li què sentia quan es masturbava sobre d'ell. "Era com si fóssim nens", li respon, després de remarcar que està "molt penedit" de tot allò i que desconeix "el motiu" que el guiava.

En la conversa, A.F. arriba a atribuir el seu comportament a un tractament per a la calvície que feia servir en aquella època que "portava placenta humana", i que, diu, potser el va conduir a aquest comportament.

"Et demano perdó i t'ho dic amb sinceritat", insisteix després que la víctima l'acusi d'haver abusat d'ell "centenars de vegades" –mentre ell tenia entre 8 i 14 anys-. Quan li pregunta per què el va escollir a ell com a víctima, l'exdocent respon que veia que era un "noi col·laborador" i que li va agafar "aquesta vena" amb ell.

Fins ara ja havien confessat Joaquín Benítez, el professor de gimnàstica del mateix centre, en una entrevista publicada, també a 'El Periódico', i A.E., un professor del centre de l'Eixample que va admetre al mateix diari haver fet "tocaments als genitals dels nens" quan acudien a la seva taula.

stats