Societat 31/03/2014

Les Corts estrena parc urbà

Es tracta del segon skatepark dels tres que Barcelona té previst construir en els pròxims mesos

Ara
1 min
'RIDERS' AL FÒRUM 
 El Fòrum de Barcelona  és un espai ideal per als amants del longboard. Els riders professionals hi van per entrenar-se.

BarcelonaDesprés que el passat diumenge, 9 de març, s'inaugurés el Parc Esportiu Urbà de la Mar Bella, Barcelona estrena un nou skatepark per tal de donar resposta a les demandes sorgides dels patinadors o 'bikers' arran de la celebració dels exitosos X Games 2013. Es tracta del nou Parc Esportiu Urbà Jardins Àurea Cuadrado, al districte de Les Corts, que incorpora elements propis de places urbanes com són bancs, escales, grades, plataformes o plans inclinats, entre d'altres.

Tots ells adaptats i concebuts no només per facilitar la pràctica amb l'skate', el patinatge i el BMX, sinó també per crear un espai públic obert i als vianants que no practiquen aquests esports. Les obres, que es van iniciar el passat mes de novembre i que han costat prop de 544.000 euros, han tingut especial cura en integrar els elements ja existents dins del parc original amb els nous elements i nova superfície. Al mateix temps, s'han ampliat els talussos vegetals existents en tot el perímetre dels carrers confrontants, i s'han plantat nous arbres i superfície arbustiva de diferents alçades.

Via Favència, el tercer parc urbà

En el marc del foment i millora dels 'skateparks' de la ciutat, pròximament també es reformarà l'actual espai de Via Favència, al Districte de Nou Barris. L'inici d'obres està previst a finals del 2014, i la seva finalització al 1r trimestre del 2015.

stats