EFECTES TEMPORAL
Societat 27/12/2013

El vent podria ser la causa del despreniment de part del trencadís de la façana del Palau de les Arts

El govern valencià ha anunciat que estudiarà les mesures legals per demanar, si cal, responsabilitats per l'incident en la part exterior de l'edifici dissenyat per Santiago Calatrava

Efe
1 min
El Palau de les Arts romandrà tancat fins que s'evaluin els danys provocats per les fortes ratxes de vent. / MANUEL BRUQUE / EFE

ValènciaLes fortes ratxes de vent registrades a València podrien ser la causa del despreniment de part del revestiment ceràmic de la coberta del Palau de les Arts, tancat al públic des de dijous.

El conseller d'Economia de la Generalitat Valenciana, Máximo Buch, compareixerà aquest divendres per informar sobre l'incident, les possibles solucions tècniques i les accions legals per demanar responsabilitats pel despreniment del trencadís.

El tancament del Palau de les Arts ha provocat la suspensió de la programació de l'òpera, que havia d'acollir aquest divendres un concert de Nadal.

El govern valencià ha anunciat que estudiarà les mesures legals per demanar, si cal, responsabilitats per l'incident en la part exterior de l'edifici dissenyat per Santiago Calatrava.

stats