Societat 21/07/2015

La delegada de Salut del govern Trias, nova directora general al departament de Boi Ruiz

Cristina Iniesta és la nova directora general d'Ordenació i Regulació Sanitàries

Efe
1 min
Cristina Iniesta va ser delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona / ACN

BarcelonaCristina Iniesta, que va ser delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona amb el govern de Xavier Trias (CiU), ha estat nomenada aquest dimarts nova directora general d'Ordenació i Regulació Sanitàries del departament de Salut de la Generalitat.

Nascuda a Barcelona el 1958, Iniesta és llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), doctora en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster consultora en desenvolupament organitzacional d'empreses sanitàries i socials.

Entre el 2011 i el 2015 ha estat delegada de Salut a l'Ajuntament de Barcelona i presidenta de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, a més de vicepresidenta del Consorci Sanitari de Barcelona i del Consorci Parc de Salut Mar.

En la seva carrera professional ha estat patrona de diferents fundacions i entitats com la Fundació de Gestió de l'Hospital de Sant Pau, de la Fundació Guttmann i del Parc d'Investigació Biomèdica.

Entre el 2010 i el 2011 va ser diputada al Parlament de Catalunya i també ha estat directora de l'Hospital del Mar, directora de gestió clínica de l'IMAS i adjunta de gerència de l'IMAS, sotsdirectora mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron del 1990 al 1999, i cap de la unitat d'urgències d'aquest centre entre el 1988 i 1990.

stats