Una dona denuncia abusos sexuals de l'exconserge del Col·legi Claret de Barcelona

Hi ha una desena de testimonis d'abusos contra tres extreballadors del centre

Una dona de 42 anys ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra per abusos sexuals d'un exconserge al Col·legi Claret durant el curs escolar 1984-1985, quan ella tenia vuit anys. Segons ha explicat al diari 'El Periódico', ell deixava que ella i altres amigues s'amaguessin en un armariet que tenia a la seva garita i aprofitava per acariciar-les de manera inadequada, fins que un dia va acabar introduint-li els dits a la vulva.

La Fiscalia obre una investigació pels suposats abusos sexuals a l'Escola Claret de Barcelona

Ja hi ha una desena de testimonis per abusos en aquesta escola per part d'aquest extreballador, també d'un mossèn i un exprofessor laic de Sallent. Les primeres queixes, a través de les xarxes socials, van ser sobre el sacerdot, i llavors el centre va portar-ho a la fiscalia, que va obrir una investigació que ara ha quedat arxivada.

El primer que va destapar el cas va ser Pau Bosch, que va explicar que el sacerdot el va fer dutxar quan tenia 14 anys i el va assecar amb la tovallola, tocant-lo per tot el cos menys la zona genital. Quan va obrir el fil a Twitter per denunciar el cas, a Bosch el van contactar altres alumnes per explicar-li experiències similars. El centre no tenia constància d'aquests fets i va decidir apartar el mossèn de qualsevol contacte amb menors. Es va presentar una denúncia a la fiscalia i la setmana passada es va arxivar.