Societat 12/08/2015

Troben en un riu els cadàvers de les dues noies desaparegudes a Conca

Les noies van desaparèixer dijous. L'exparella d'una de les noies, principal sospitós, continua desaparegut

Agències
2 min
Imatge de la concentració d'aqquest dimecres a Conca / EFE

ConcaEls cossos sense vida de les dues noies desaparegudes dijous passat a Conca han estat trobats aquest dimecres al vespre al riu Huécar. Sergio Morate, exparella d'una de les noies i principal sospitós, continua desaparegut. Els cossos presenten signes de cremades i restes de calç, la qual cosa fa pensar que l'autor o autors de les morts podrien haver intentat cremar-les, han assenyalat a Efe fonts de la investigació. El riu Huécar, on han estat trobats els cadàvers, neix a uns tres quilòmetres de la localitat de Palomera, on la policia havia escorcollat aquest dimecres al matí una casa propietat de la família de Morate.

Els cossos, que estaven cap per avall, els ha trobat un home, que ha avisat la policia, que ha acordonat la zona i que després de la primera inspecció ocular ha pogut confirmar que els cadàvers corresponen a dues dones. Després de ser localitzats, en una zona de piscines naturals i tolls, els agents de la policia que feien per la rodalia tasques de recerca de les dues noies s'han desplaçat a aquest punt.

La pista de les joves, Marina i Laura, de 24 i 26 anys, es va perdre dijous de la setmana passada a la tarda, quan tenien planejat anar a casa del jove per recollir alguns efectes personals de la Marina, exparella del Sergio. El mateix dijous a la nit els familiars de les dues noies van presentar una denúncia per desaparició, i divendres ho va fer la família del noi.

Al llarg del dia d'avui, la policia ha registrat una finca de Chillarón en la qual la família del jove té magatzems relacionats amb la venda de mobles antics, i també la ja citada propietat del municipi de Palomera.

Des d'un primer moment, les famílies de la Marina i la Laura van insistir que no es tractava d'una desaparició voluntària, i van organitzar recerques per mirar de trobar-les. Conca ha viscut commocionada des d'aleshores. Aquest mateix dimecres, mentre es trobaven els cossos sense vida, centenars de persones omplien la plaça d'Espanya de la ciutat en una concentració convocada per les famílies. Dues grans pancartes acompanyaven la concentració, amb els lemes 'Marina, Laura, estem amb vosaltres' i 'Tot Conca, amb vosaltres. Us trobarem'.

stats