SOCIETAT
Societat 15/10/2013

Desbloquejada la negociació entre Salou i la Generalitat pels tributs de BCN World

Salou tenia bloquejat el Consorci Recreatiu Turístic (CRT) que gestiona els terrenys i els tributs del futur macrocomplex per la disputa amb Vila-seca en les proporcions del repartiment

Acn
1 min
Els promotors de BCN World volen que el complex obri les portes a l'estiu del 2016.

SalouLes negociacions entre l'Ajuntament de Salou i la Generalitat pel Consorci Recreatiu Turístic (CRT) s'han desbloquejat aquest dilluns després d'una reunió entre l'alcalde, Pere Granados, i tècnics municipals amb representants del Govern. El conflicte es basa en l'actual repartiment d'ingressos entre Salou i Vila-seca per Port Aventura. A canvi de mantenir-lo, el consistori liderat per Granados demana a la Generalitat que executi obres equivalents als tributs que deixarà d'ingressar en deu anys. "La reunió, molt positiva, ha servit per desbloquejar la situació i, alhora, obrir un nou escenari d'aproximació de posicions, que pot ser considerat com un principi d'acord", han assegurat des de l'Ajuntament de Salou.

"S'obre un nou període de negociacions sobre una base de coincidències, i s'ha creat un clima de confiança i d'entesa que permetrà assolir definitivament un acord en forma de proposta consensuada", han continuat des del consistori. A la reunió hi han assistit, per part de Salou, l'alcalde, Pere Granados, i alguns tècnics municipals, i per part de la Generalitat, el delegat del Govern, Joaquim Nin; la secretària d'Hisenda del Departament d'Economia, Georgina Arderiu, i Damià Calvet, del departament de Territori i Sostenibilitat.

stats