Societat 30/01/2012

Destitueixen el rector de Sant Hipòlit de Voltregà per haver invertit a Rumasa

S'acomiadarà dels feligresos diumenge, segons anuncia ell mateix

Efe
1 min
Al rector li perillen els estalvis

VicEl bisbat de Vic ha destituït el rector de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona), Jordi Castellet, per haver invertit en pagarés de Rumasa 200.000 euros que li van prestar els seus fidels per arreglar la teulada de la seva parròquia.

Fonts del bisbat de Vic han confirmat a Efe que la intenció del rector era aconseguir els alts rèdits que prometia Rumasa amb la finalitat d'obtenir més diners per reparar la teulada de la parròquia, encara que no va sol·licitar el permís del bisbat per fer la inversió.

Les mateixes fonts han assenyalat que feia temps que l'actuació d'aquest rector, que aquesta tarda tenia connectat un contestador automàtic al seu telèfon mòbil, era controvertida entre els fidels de la seva parròquia.

Mossèn Jordi Castellet, de 42 anys, ha publicat en el seu blog una llarga carta en què anuncia que diumenge que ve s'acomiadarà de les parròquies de Sant Hipòlit, Sant Esteve de Vinyoles, Sant Esteve d'Orís i Sant Marcel de Saderra, en les quals ha treballat durant els últims 14 anys.

stats