Successos
Societat 15/10/2023

Detenen un home per matar i calcinar un conegut a Reus

Els Mossos troben el presumpte assassí en un bar del municipi

ARA
1 min
El carrer de Reus on s'ha comès l'homicidi

BarcelonaUn home d'uns 70 anys ha estat detingut aquest diumenge a la tarda a Reus com a presumpte autor de la mort violenta d'un altre home, també d'edat avançada. Els agents de la policia catalana han trobat el cos de la víctima calcinat al jardí de la casa on s'ha perpetrat l'homicidi.

En un comunicat els Mossos d'Esquadra han informat que cap a les 12.45 hores han tingut coneixement que en una casa de la capital del Baix Camp hi havia un cos sense vida i amb evidents signes de violència. Alhora els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Reus han rebut informació que el presumpte autor dels fets era en un bar del municipi, on finalment ha estat detingut.

Fonts properes al cas, ocorregut en una casa del carrer Garrotxa de la urbanització El Pinar de Reus, han explicat a l'agència Efe que els dos homes es coneixien i havien mantingut diverses discussions amb anterioritat. Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos s'han fet càrrec de la investigació de l'homicidi.

stats