Societat 25/01/2018

Detenen quatre persones per la mort d'una dona a Begues

El cadàver es va trobar calcinat fa un mes; els arrestats són propers a l'entorn de la víctima

P.e.
2 min
El cos es va trobar en aquest camí de Begues el passat 28 de desembre

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres quatre persones per la mort d'una dona a Begues. El cadàver es va trobar calcinat fa un mes en un camí de terra. Els arrestats són propers a l'entorn de la víctima. La policia atribueix als detinguts, tres homes i una dona, la participació en l'homicidi. La vinculació entre els arrestats i la víctima seria un assumpte relacionat amb drogues.

El crim es va descobrir el 28 de desembre, quan un caçador va localitzar en una zona boscosa de Begues el cos parcialment calcinat d'una persona. Els Mossos van comprovar que hi havia indicis de mort criminal, però no van poder identificar la víctima perquè anava indocumentada i el cadàver estava en mal estat. Llavors els agents van engegar una investigació per identificar el cos i aclarir els fets.

Uns dies després que es trobés el cadàver la policia científica va determinar que la persona morta era una dona de nacionalitat espanyola i de 34 anys. Fruit de la investigació, es van detectar quatre persones properes a l'entorn de la víctima que haurien participat en l'homicidi. Per això aquest dimarts es va posar en marxa un dispositiu policial que va culminar aquest dimecres amb la detenció de les quatre persones com a presumptes autores de la mort.

Dels quatre, dos homes i una dona van ser arrestats a l'Hospitalet de Llobregat, mentre que el restant -un home-, a Vilanova i la Geltrú. Tots els detinguts són de nacionalitat espanyola, d'entre 31 i 43 anys i tenen antecedents policials. Un dels arrestats va quedar en llibertat el mateix dimecres a l'espera que sigui citat a declarar davant del jutge. Els altres tres detinguts passaran aquest divendres a disposició del jutjat número 6 de Gavà.

stats