Successos

Detinguda per matar la seva parella a Manresa

La dona ha avisat els serveis d'emergència perquè havia apunyalat mortalment el seu company sentimental

ARA
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

BarcelonaUna dona ha apunyalat mortalment la seva parella aquesta matinada a Manresa i ha quedat detinguda després que ella mateixa contactés a primera hora del matí amb els serveis d'emergència per avisar de la mort del seu company sentimental, amb qui hauria mantingut una forta discussió. La víctima és un home de 48 anys a qui la policia ha trobat mort, amb una ferida d'arma blanca al pit, a l'interior del pis on vivia la parella, al barri de les Escodines de la capital del Bages.

A banda d'efectius dels Mossos d'Esquadra i de la policia local de Maresa, també s'han desplaçat fins al pis de la parella unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no han pogut fer més que confirmar la mort de l'home.

Els Mossos han detingut la dona, de 42 anys, com a presumpta responsable de la mort de la seva parella i han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del succés.

Baralla mortal a Barcelona

Aquesta no és l'única mort violenta de la nit de dissabte. Els Mossos també investiguen la mort d'un home en una baralla al barri de Sant Andreu de Barcelona. En concret, a la plaça de Can Fabra. L'home va patir una ferida mortal d'arma blanca al pit i va ser traslladat a un centre hospitalari, on va morir poques hores després. Ara, agents de la Divisió d'Investigació Criminal investiguen el cas.

stats