Societat 07/07/2014

La discoteca de Barcelona que va fer un concurs de fel·lacions promet que no hi tornarà

El local ha demanat disculpes i assegura que no sabia que feia res prohibit

Efe
1 min

BarcelonaLa discoteca de Barcelona que el 8 de juny va fer un concurs de fel·lacions ha demanat disculpes davant la patronal de l'oci nocturn catalana i s'ha compromès a no tornar a fer res semblant, al·legant que desconeixien que era una pràctica prohibida, segons ha informat la federació catalana de locals d'oci nocturn (Fecasarm).

El secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, ha explicat que han decidit retirar la denuncia a la Subdirecció General d'Espectacles de la conselleria d'Interior, davant el penediment del local i el seu compromís de no tornar a convocar concursos semblants. Fecasarm havia denunciat divendres la discoteca barcelonina que va convocar el concurs, que es va fer el 8 de juny, amb la finalitat d'evitar que aquest tipus d'esdeveniments sexistes i denigrants, que no s'ajusten a les llicències dels locals, s'estenguessin en altres establiments d'oci nocturn.

El fenomen s'ha escampat en les últimes setmanes en alguns locals d'oci nocturn a Espanya, on en alguns casos s'ofereixen consumicions a canvi de fel·lacions o, com en el cas del local de Barcelona, premis com 500 euros en metàl·lic o viatges a Eivissa.

Boadas ha explicat que els responsables del local de Barcelona que va cfer el concurs li van enviar un escrit en el qual al·legaven que desconeixien que la llei no permetia aquest tipus de convocatòries, demanaven disculpes, es desmarcaven de les iniciatives semblants que han organitzat altres locals i es comprometien a no tornar a repetir-lo mai més.

El responsable de la Fecasarm ha indicat, a més, que l'associació espanyola de la qual la seva associació forma part, la "Spain Night Live", s'adherirà a la denuncia que l'Institut Balear de la Dona ha presentat per casos semblants ocorreguts a Mallorca.

stats