Societat 20/08/2013

El divendres és el dia de la setmana amb més robatoris en domicilis

Un estudi de l'asseguradora AXA conclou que a Catalunya es cometen més robatoris els divendres i els dilluns. Els dissabtes i els diumenges són els dies més segurs

Europa Press
1 min

BarcelonaEl divendres es manté com el dia de la setmana amb més robatoris en llars catalanes, amb un 16% del total dels furts, segons revela el III Estudi AXA de Sinistres de Robatoris a Habitatges, que analitza 19.675 sinistres per robatori en habitatges assegurats per AXA arreu de l'Estat.

Segons l'estudi, la tendència a robar en divendres a Catalunya ha augmentat un 0,9% el 2012, i els robatoris en dilluns, el segon dia amb més robatoris, han pujat un 0,6%, passant d'un 14,8% el 2011 a un 15,4% el 2012. Dilluns és el dia que acumula més furts en domicilis a nivell espanyol.

Dissabte i diumenge, els dies més segurs

Els dissabtes i diumenges segueixen sent els dies més segurs, amb un 14% i un 11,5% dels assalts a habitatges, respectivament, una tendència generalitzada arreu de l'Estat. Aquests dies, els propietaris passen més hores a les seves llars i hi ha més presència de veïns.

stats