1-O
Societat 09/10/2017

Donat d'alta el ferit per una pilota de goma a l'ull en les càrregues policials de l'1-O

També està prevista l'alta d'una persona que dimecres passat va ingressar amb una fractura de fèmur

Efe/ara
1 min
La policia Nacional carrega contra la gent a l'institut Jaume Balmes.

BarcelonaEl ferit en un ull per impacte d'una pilota de goma com a conseqüència d'una càrrega de la Policia Nacional l'1 d'octubre ha rebut aquest dilluns l'alta hospitalària, segons ha informat el departament de Salut.

L'home, de 38 anys i que va ser ingressat a l'Hospital de Sant Pau en estat greu, ha sigut intervingut quirúrgicament en l'ull afectat i està pendent de la seva evolució, segons fonts hospitalàries han explicat a Efe.

Mentrestant, continua ingressat, amb pronòstic estable, a l'Hospital de la Vall d'Hebron l'home de 70 anys que va patir una aturada cardiorespiratòria quan la policia el desallotjava d'un institut electoral al barri de la Mariola, a Lleida (Segrià).

Aquests eren els dos casos greus per les càrregues policials de l'1 d'octubre en què van ser ateses 893 persones per contusions, ferides i crisis d'ansietat. Aquest dilluns també està prevista l'alta d'una persona que dimecres passat va ingressar a l'Hospital de Sant Pau amb una fractura de fèmur a conseqüència de les càrregues policials.

stats