Societat 10/07/2012

Dos indigents tornen 10.000 dòlars que troben en un carrer de Brasil

La policia ha confirmat que els diners van ser robats la setmana passada d'un restaurant japonès de Sao Paulo

Efe
1 min

Rio de JaneiroDos indigents de Sao Paulo, a Brasil, han entregat a la policia una bossa amb uns 20.000 reals, uns 10.000 dòlars, que van trobar abandonada en una avinguda de la ciutat, segons ha informat la policia.

Quan van adonar-se de la troballa, van demanar a un vigilant que truqués a la policia per poder entregar "la fortuna". Segons expliquen els protagonistes, ells estaven dormint i van sentir una alarma d'un local comercial i van apropar-s'hi per comprovar què passava. Durant el camí, van trobar la bossa amb els diners abandonats.

Rejaniel Silva Santos, de 36 anys i que guanya uns 7,5 dòlars cada dia amb el reciclatge d'escombraries, ha assegurat que el primer que va pensar en veure els diners va ser en avisar la policia. Viu amb la seva parella des de fa uns quatre mesos sota un pont a l'est de la ciutat i sobreviu amb la venda d'escombraries reciclables.

L'indigent ha explicat que la seva mare va ensenyar-li "a no robar i a avisar la policia si algú ho fa". Per això afirma que l'únic que espera és que la seva progenitora, que viu al nord del país, ho vegi per la televisió i sàpiga que el seu fill "és una de les persones honestes d'aquest món".

Segons la policia, a més dels diners, a la bossa hi havien xecs i rebuts que han permès identificar que es tracten d'uns diners robats la setmana passada d'un restaurant japonès.

stats