Societat 11/10/2019

Dos morts a l'estavellar-se una avioneta a Bonastre

L'aparell havia sortit de l'aeroport de Sabadell i es dirigia a Reus

Ara
1 min
Els agents de la brigada d'investigació dels Mossos d'Esquadra treballant al punt on s'ha estavellat l'avioneta, en una tanca del Mas Gatell de Bonastre

BarcelonaDues persones han mort aquest dijous a l'estavellar-se l'avioneta en què viatjaven. L'aparell ha caigut a terra a la localitat de Bonastre, al Baix Penedès, per causes que es desconeixen i que està investigant la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d'Esquadra. L'avioneta, que s'ha estavellat a prop d'un mas, havia sortit de l'aeròdrom de Sabadell i es dirigia al de Reus. Era un vol en pràctiques i les víctimes encara no estan identificades. L'avís es va produir a les 20.56 hores a través del centre de control d'Aena, que havia perdut la comunicació amb l'avioneta. Es van activar llavors els Bombers i Salvament Marítim, per si l'aparell havia caigut al mar. Finalment, van localitzar l'avioneta a les 22.47 al mur perimetral de la finca.

A més dels Bombers i Salvament Marítim, han intervingut en aquest incident els Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció.

Els equips de rescat treballen a la zona de l'accident, la investigació del qual està en mans de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos. L'avioneta pertanyia a Aero Link Flight Academy, una escola de formació de pilots i auxiliars de vol amb seu a l'aeroport de Sabadell (Vallès Occidental), segons ha informat aquest divendres a Efe Aena.

stats